torsdag 16 juni 2011

Del II: Vi har fått ett uppdrag...

...och som jag visade i måndags så har jag altrat en godisask.
När den vita akrylfärgen torkat satte jag fast de cremefärgade pappersremsorna jag skurit till.
Sedan tog jag tagen som ingick i kitet och sprayade med Perfekt pearl blandat med vatten (privat). Den fick sig en omgång med embossingpistolen för att torka men för säkerhets skull fick den ligga en stund och bli riktigt torr.
Då gav jag mig på botten, den ser ju inte så snygg ut. Först tänkte jag klä botten med papper men sedan bestämde jag mig för att göra en ny samtidigt som den gamla fick vara kvar för stadgans skull.
Så jag limmade in de vita kanterna och dolde det med en röd cirkel utanpå allt. Mycket smidigt!
Sen var det dags för tagen igen.
Jag kortade av den och rundade hörnen.  Jag har skrivit ´Till värdinnan´ med CosmoCrickets små stickers (privata). Lite lim på och så fick den hitta hem på min lilla ask!
Sedan satte jag på den röda spetsen. Den är ju så himla fin!
När den låg på tork började jag klippa isär de 4 pappersblommorna som också var med i kitet och så moterade jag ihop dem igen (?). Ja, jag gillar bulliga blommor istället för platta!
Sedan gjorde jag en mall ur huvudet. Jag har för mig att jag sett dessa i någon form runt jul, i någon tidning eller forum. Nu är jag ju lätt bekväm av mig så jag gjorde en egen liten mall som passar mig just nu!
Det var så kul så det blev en del karameller över! Jag använde rosa ullgarn för att få ihop ändarna. Jag använde mig av alla 4 papper som var med i kitet.
 Jag gjorde även en vinröd ros av min egen McGillstans. Den blev fin med det pappret....Sedan var det dags att börja montera.

Så här blev den färdiga asken efter ett överflöd med godis och rosor. Jag har ingen tyll kvar, så istället fyllde jag ut med bitar av det lilla söta tårtpappret.
Ska jag berätta en hemlis? Jag lyckades limma igen hela klabbet med tagen...... Så nu måste det till en liten räddning av pappret under... Desutom blev jag irriterad på den lilla karamellen som ligger utanpå allt så den fick en ny plats lite ovanför istället. Även en del rhinestenar finns med lite här och var.
Med det tror jag allt material är använt och de enda privata sakerna jag använt är min Mcgillstans, några stickers, guld Perfectpearl och vit akrylfärg. Ja och lite rosa ullgarn!
Allt det andra finns ju i Scrapbutiken såklart!
Hoppas ni haft en trevlig stund här med oss på Scrapbutiken och
på återseende / Linda

3 kommentarer:

  1. Helt klart värt att vänta på! Jättefin!!!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Den blev verkligen superläcker. Gillar de små godisarna också.

    SvaraRadera