söndag 12 juni 2011

BoBunny inspiration

Fick ett litet uppdrag att göra en LO av ett paket som innehöll två fina BoBunny papper från serien Time piece. Det fanns även med ett krämfärgat cardstock, en nyckel (charms), svart zigzag, vit spets och en diecut. Har använt allt utom den svarta zigzag bandet.

Det blev en ganska enkel lo om min älskade farmor som gick bort för snart två år sedan. Hon betydde väldigt mycket för mig och jag blev riktigt nöjd med den här lo. Kortet är inte det bästa men eftersom jag har så starka minnen så blir det ok ändå.


Jag gjorde två fotomattor till kortet. En cardstock och en baksida av det ena mönstrade papperet. I ena kanten rev jag för att det inte skulle kännas för stelt. Jag valde att inte ha så mycket dekorationer eftersom jag ville hålla fokus på papperet och kortet. Satte fast diecut, en bit wellpapp, vit spets och en klocka som jag klippte ut ur det mönstrade papperet och den lilla nyckeln.


Stanade ut bokstäver ur samma mönstrade papper igen, så att det röda skulle återkomma. Använde två olika typsnitt för att jag ville att ordet farmor skulle synas ordentligt.

Hoppas ni blev inspirerade. BoBunnys serie Time Piece är verkligen utmärkt till alla gamla kort man vill scrappa.

1 kommentar: