lördag 11 juni 2011

Bröllopsfest?

Hej hej, kanske märkte ni att jag inte kom ut med något inlägg igår som jag brukar men då den senaste tiden har inneburit bröllop för mig och den feten är inte föränn idag så har jag inte kunnat visa det jag pysslat med föränn idag.
Så idag blir det ett inspirationsinlägg med ett förslag på hur man kan göra sina program, placringskort, matkort och tackkort. :)
Och dessa tillhör inte den enklaste kategorin så ska man göra mååånga så rekomenderar jag att man börjar i god tid eller gör dem enklare :)
Programmet har jag embossat en hörnstämpel från Bo Bunnys stämpelkit från Time Pieacesserien.
Program texten är en Inkido som jag embossat i guld.
Under har jag skrivit ut texten på datorn och sedan använt en Martha Stewardstans för att få ut hjärtana och slutligen knutit ett band runt för att hålla informationspapprena på plats inne i.


Namnskyltarna är utstansade med min Cuttlebug ocg Spellbinders. Kanterna är distressade och några limegröna rhinestones för att få till det lite lyxigare intrycket :)


Ska man ha buffe så är det ju bra att sätta snygga skyltar så gästerna vet vad det är för något och det är ju roligt om man följer temat :)

Ett tag efter festen så kanske man vill skicka ett tackkort till gästerna och då har jag gjort ett i samma stil som programmet. Tacktexten är ytterligare en Inkido.


Allt material som jag använt finns i butiken, och vill man inte ha det i gröna toner så finns de i många fler :)
Ha en riktigt skön helg!

3 kommentarer:

 1. Jättesnygga bröllopsgrejer!!! Och extra fint blir det ju eftersom det är handgjort!

  Ha en toppen helg!

  SvaraRadera
 2. Wow sååå mycket snyggt

  SvaraRadera
 3. Wow! Vilket jädra jobb! och det var till 100 gäster?!!
  Bra jobbat, brudparet måste blivit såååååå nöjda!!

  SvaraRadera