tisdag 7 februari 2012

Lite galen LO

Idag skulle jag ju bjuda på inspiration till Alla hjärtans dag. Men mitt skapande tog mig helt andra vägar. Det här är en LO som jag inte riktigt vet om jag tycker om eller inte. Ett som jag vet är att den inte blev som jag hade tänkt mig. Känner ni igen er? Men ibland kan det ju bli mycket bättre än man tänkt sig också!

Började i alla fall med papperet från Lost&Found serien. Tyckte att baksidan var så fin i sina lite krämvita och beige färger. Sedan ville jag matta den tunnt med grönt. Använde ett papper från BoBunny. Så långt var jag nöjd.

Sedan kom jag på att jag ville klippa som vimplar av det gröna papperet för att det skulle återkomma på något mer ställe. Gjorde det och lade dem under kortet. Fortfarande frid och fröjd. Kortet var i färg. Tog sedan en av färgerna på kortet och tänkte göra en dekoration nere i högra hörnet. Men det blev tokfel! Så vad göra?

Jo jag klippte ut ur resten av det mönstade papperet och monterade ovanpå med 3-d kuddar. Tänkte att det kunde bli lite mer liv i LO med olika nivåer. Men det såg heltokigt ut. Då provade jag att sätta dit lila blommor på de upphöjda bitarna. Det blev lite bättre. Men kortet stämde inte längre färgmässigt, så jag bytte ut det mot ett lika dant fast i svartvitt. Men något saknades fortfarande. Lite knappar och så kände jag mig mer nöjd.När jag kommit så långt så kände jag att oj, blommorna tar ju överhand. Man ser inte kortet. Så då bestämde jag mig för att sy runt kortet för att dra blicken till det. Använde en beige tråd och sydde för hand. Stansade ut rubriken och satte på en av vimplarna.
Alfabets dies, cardstock och papper från BoBunny och MME finns i butiken.


Återkommer snart igen med det utlovade till Alla hjärtans dag ;)

1 kommentar: