måndag 6 februari 2012

En sista inspiration......

.... inför vår utmaning kommer här.
Det jag fascineras av i Spel & Dobbel - utmaningen är alla dessa uttryck som finns inom tex casinovärlden; all-in, place your bets, lucky numbers osv. Alla dessa uttryck får min fantasi att gå igång!
Nu visar jag er min lycko-etta i livet!

Allt material kommer från Scrapbutiken utom stämpeln som är en privat digi från Kenny K och färglagd med mina Triamarkers, Copic ciao och Promarkers (man tager vad man haver.....).


Blommorna har jag gjort med spiralteknik, klippt ett runt papper i spiral och rullat ihop och limmat fast rullen på det sista av pappret. I mitten har jag satt de härligt gröna pistillerna som gör det lilla extra i blommor!
I de gröna blommorna har jag lagt i silvergrå Paperpen. Det gröna och röda bandet kan man använda till mycket, här har jag använt det gröna till att klippa blad.


Jag är inte van att använda stämplar på mina LO:s men jag tror jag gillar`t!


Texten har jag stämplat med ett stort foamalfabet som jag haft i evigheter, köpte det från Making Memories. Stavningskoll någon?......
Jag stämplade på grå carsdstock med en röd Distressdyna. Där färgen inte tog har jag satt vita kryss och runt resten gjorde jag vita streck. Ett härligt grönt band som ger mig vårkänslor binder ihop texten.
Två små privata charms fick plats också.....

Ja, jag har ju en Lucky no:2 också men den har inte blivit klar än, LO:n alltså!
Hoppas ni passar på att vara med i vår utmaning som tar slut nu den 9:e. Än finns det tid, häng på och va´med!
På återseende // Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar