onsdag 20 juli 2011

En sen presentpåse.........

En liten presentpåse hoppas jag kan inspirera denna sena timma. Har suttit och pysslat in i det sista och eftersom jag fotade i dåligt ljus syns det lite knepiga skuggor här och var.
Hoppas att ni kan se vad bilderna föreställer ändå.
Det mesta material jag använt kommer ur mitt kitt som numera går att köpa i butiken, i mitt föregående inlägg finns det lite mer information om det.

Jag har som sagt gjort en presentpåse som är tänkt att innhålla någon liten present, i mitt fall kommer det bli trisslotter.
Pappren jag använt kommer ur "Ska vi ta en fika"-serien från Maja Design. Har bara använt ett mönstrat papper som är dubbelsidigt.
Stämplade en gratulationshälsning på en utklippt oval, fäste sedan en fin spets runt ovalen och klistrade fast allt med 3D-kuddar.
Dekorerade med blommor, den stora blomman i mitten gjorde jag själv av samma mönstrade papper. Minirosorna låg inte i mitt kitt men har köpt flera av dem i butiken. Här finns deras fina sortiment av minirosor.
Stansade ut lite fjärilar med denna stansen från Martha Stewart, fick jag bara ha en enda stans hade jag nog valt just denna, användbar och fin.
I påsens handtag har jag knutit ett lila organzaband, håller ihop påsen samtidigt dekorerar den. Blir fint att knyta i en liten tag med namnet eller en hälsning på påsens handtag.
Här kommer en bild på påsens baksida också. Bara stämplat en liten hälsning.


Material från Scrapbutiken:
Mönstrat papper från Maja Design
Fjärilsstans från Martha Stewart
Organzaband
Spets
Minirosor

Övrigt material är stämplar från Slöjddetaljer och Vilda Stamps. Blingbrad från Magnolia. Papperspåse från Paper Reflections.

2 kommentarer: