tisdag 16 augusti 2011

Bröllopsklockor har klämtat...

Sommaren är ju en populär årstid att gifta sig på. Det var många romantiska saker med i mitt kitt den här gången. Dessutom klämtade klockorna för söta Marie och hennes fästman för ett par dagar sedan. Därför bjuder jag er idag på ett bröllopskort.


Allt material utom stämpeln och de tre hjärtbradsen kommer från Scrapbutiken (stämpeln är Skogstokiga Rubber stamp). Det mesta fanns med i Helenes kitt nr2 men de vita rosorna och det vita bandet är kvar från Helenes kitt nr1. Dessa och kristallkvisten kan man ju alltid köpa till extra om man vill.

Här kommer lite detaljbilder:

Ni har ju sett det förrut men jag skar itu den utstansade "etiketten" som kom med kittet och embossade sedan med ett lila pulver. Dekorerade bitarna med metallblommor och vita pappersrosor. På den här klistrade jag också fast ett litet pärlhjärta.

Det lila tårtpapperet som fanns med i kittet var väldigt fint ihop med det här Maja Design papperet tycker jag. Det vita bandet klippte jag så att det fick två spetsar i varje ände och klistrade fast det under stämpeln.

Ha en underbar kväll och krama varandra!


1 kommentar: