måndag 23 maj 2011

kärlek vid 1:a ögonkastet...

...var det när jag såg gåvan som Petra och Jonny fick vid butiksinvigningen tidigare i våras. Tänk vilken lycka när jag nu på eventet fick reda på en mall till denna nya kärlek! Tack Helen!
Ja, vad är det jag talar om?
Detta!!
Mallen kommer ifrån Card Carousel.co.uk och där finns det många mallar som jag vill ha...
Denna är gjord av två cardstock i mellanmörk rosa.
Det mönstrade pappret är från ett Papermaniablock som finns i Scrapbutiken. Alla detaljer är gjorda med det mönstrade pappret, förutom den lilla blomman i mitten på pappersblomman och det rosa satinbandet på bakstycket.
Ja, jag ville göra denna med så lite dekorationer som möjligt. Efter vårt event där vi visade några olika färgläggningstekniker har jag funderat på hur mycket jag sneglar på redskap för att göra ditten och datten. Så för att visa att man kan göra sådana här alster utan en massa grejer har jag använt basutrustning.  Dvs, Skärmaskin, sax, penna, sudd, lim och en liten snöstjärnestans (?).

För att få till det lilla extra har jag veckat pappret runt kuporna och på axelbanden.
Den lilla dekorationen på framsidan är en veckad remsa som är ihoplimmad till en ring och sedan utpressad till en blomform. Jag har limmat den på en utstansad snöstjärna (!). Hålet som syns gömde jag bakom en liten blomma i plast (privat).

På bakstycket har jag enkelt snurrat ett brett satinband så att det ser nättare ut i snörningen samtidigt som det ger en fyllig rosett.

Ja, det är lite pilljobb men det är ju det som är kul!

Hoppas ni haft en trevlig stund här hos oss på Scrapbutiken,
på återseende / Linda

2 kommentarer:

  1. Wow wow den är helt fantastisk

    SvaraRadera
  2. Åhh jätte fin, vill också ha en sån mall!

    Mvh//TessiBessi

    SvaraRadera