tisdag 3 maj 2011

Julkortsutmaning

Hejsan
Brukar ni också påbörja era julkort alldeles för sent? Det gör jag men i år tänkte jag försöka att ändra på det. Vill ni hänga på?
Jag tänkte därför varannan tisdag att utmana er att göra ett julkort. De som vill hänga på får gärna skicka sina kort till mig (siermans_h@hotmail.com) så visar jag dem här i bloggen och så för jag lite statestik på hur många utmaningar man varit med på. Får se om Kattiz kanske kan lära mig hur man lägger upp en insamlings link så småningom :) Man behöver inte känna något tvång utan kan själv bestämma hur många eller vilka man vill göra. Eller om man bara vill bli inspirerad.

Så här kommer 1:a julkortsutmaningen:

Gör ett julkort i enbart svart och vitt.
Jag valde att använda två superfina paper med glitter på som finns i Scrapbutiken. Har inte använt så mycket av den här typen av papper förrut men tycker verkligen att det blev fint. Tänker att papperen skulle passa jättebra till bröllopskort och högtidskort. Papperena är i A4 format. Tips: de går alldeles utmärkt att fästa med dubbelhäftande tejp utan att det syns igenom. Så här ser det svarta papperet ut:


Jag använde även en färdig tag/etikett som finns i affären. Denna stack jag ner bakom det stämplade motivet. Jag använde också det fina hjärtbandet. En klar favorit eller hur?


Och så här blev kortet i sin helhet. Blev det juligt?

Ha en bra tisdag!

7 kommentarer:

 1. Julkortet är jättefint:) Ska försöka mig på något julkort, om det blir denna gång får vi se om jag hinner. Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt julkort.
  Hänger nog oxå på den utmaningen.
  Får man lägga ut dem i sin egen blogg

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt julkort! Jag har aldrig lyckats med något i svart och vitt. Kanske dags att ta itu med det nu :)

  Kram, Outi
  http://pappersgalen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. De blev ju faktiskt riktigt juligt trots de "icke traditionella" färgerna, riktigt snyggt.
  Jag blev allt lite sugen på att hänga på och göra något julkort jag med.

  SvaraRadera
 5. Åh så kul att ni gillade kortet. Självklart får man lägga upp sina kort i egna bloggar! Vi tycker det är jättekul om vi får visa dem här också.

  SvaraRadera
 6. Underbart kort Nick :) Jag är på, ska bli en riktig utmaning :)

  SvaraRadera
 7. Ett väldigt fint kort! Skulle behöva hänga på denna utmaning men får vänta lite :)

  SvaraRadera