torsdag 26 maj 2011

Ett inte så...

...tuttinuttigt kort till en herre som fyller år, det kan ibland vara en utmaning. Idag visar jag ett kort med ett gentlemanna-aktigt papper från Papermania.
Stämpeln är en Magnolia (privat) och den är färglagd med Polychromospennor. På vingar, glas och skor har jag lagt ett lager glossy. Lite lagom festligt för en man va?!
här ser man att det blänker lite där jag lagt glossy.
Det som var så roligt med detta kort var att jag har lekt med min nya Cuttlebug Fanciful Labels.
Det är en stansplatta med fem olika banners eller små skyltar, om man vill.
På framsidan har jag använt en till att sätta namnet på födelsedagsbarnet på. Jag har dragit med en brun distressdyna över det embossade mönstret så att det kom fram mer.
Under fliken finns det en stor skylt till som jag ska skriva hälsningen i. Den rektangulära skylten med ´grattis´på, sitter på 3D-kuddar så att framsidans flik kan stanna uppe. Jag har gjort en extra framsida som sitter tejpad på nedre halvan av kortbasens framsida. På mitten har jag bigat så att jag fick en lagom stor flik att sätta fast den nya framsidan på. Alltså en enkelt variant av ett stafflikort.
Så här ser det ut när man ställer upp det. Hälsningen är dold under och där kommer jag även sätta fast en liten gåva - som får plats i ett litet kuvert!
Texten jag använt är QK:s Chandelier. Jag har använt en rostfärgad brun cardstock och när jag limmat bokstäverna har jag dragit runt varje bokstav med en tunn svart penna för att markera ytterligare.

De här Fanciful Labels kommer jag visa mer av snart. Om ni känner att det är något man bara MÅSTE ha (som jag gjort), så tar Scrapbutiken hem dem utan problem.

Håll ögonen på bloggen för snart dimper det ner lite erbjudanden här............

Ha en bra dag och
på återseende / Linda

1 kommentar: