onsdag 11 maj 2011

Allt som glimmar.........

Om man som jag är vansinnigt förtjust att befinna sig i bling och glittrets förlovade land finns en jätterolig produkt, nämligen guld och silverpapper.
Vet att det funnits guld- och silverfärgade papper länge men dessa är något utöver det extra för dom glimmar verkligen otroligt mycket.
Jag har försökt att fota dem på olika sätt men får dem inte alls rättvisa på mina bilder.

Först har jag använt det guldfärgade pappret ihop med bruna nyanser på ett kort.
En kortstomme av mörkbrun cardstock och därpå mönstrat papper, sedan brun cardstock igen, guldfärgat papper, mönstrat papper och sedan ett bokmärke föreställande en fjäril.
Dekorerat med blommor och glitterlim.
Det guldglittriga blev jättefint ihop med det mörkbruna.Här är insidan av kortet, enkelt dekorerat med utskurna "guldstripes".

Tänkte också visa att jag använt mig av det silverfärgade pappret.
Nu när morsdag närmar sig så gjorde jag några sammanhängande tags till farsdag, typiskt att "rätt" inspiration sällan infaller.

Det silvriga pappret har jag använt under biljetten, under skylten på första tagen och under vintagebilden på den andra tagen.
Här blev det silvriga bra ihop med det svarta.På både guld- och silverpappret är det bara och dra bort skyddspappret och klistra fast direkt, mycket smidigt. Önskar det fanns på fler papper särskilt när jag stansade ut yttepytte saker och bara kunde fästa fast.


Material från Scrapbutiken:

Mörkbrun och svart cardstock

Guld- och silverpapper från Papermania

Vit spets

Glitterlim

Svarta och silverfärgade rhinestones

Minirosor

3 kommentarer: