söndag 15 maj 2011

Blandad kompott...

Hejsan

Tack alla snälla rara människor som jag träffade igår på ScrapEventet i Skeda. Jag hade en jättetrevlig dag och hoppas att ni känner detsamma. Jag skulle ju egentligen bjuda på en ny julkortsutmaning idag men jag hade så roligt med utmaningarna på träffen igår att jag inte hann med något julkort. Den nya utmaningen får ni därmed tyvärr vänta på tills på tisdag. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge eller? Dessutom får ni ju två extra dagar på er att göra ett julkort i färgerna svart och vitt. :) Därför tänker jag idag istället visa upp ett bidrag vi fått in. Sedan tänkte jag visa en av lo ja gjorde igår och tillslut blir det ett tips om en superrolig nyhet i butiken.

Då så är ni redo?

Vi har fått in ytterliggare ett jättefint bidrag från Marita till julkortsutmaningen. Hon skriver så här:
Hejsan
Har nu gjort ett enkelt julkort i svart/vitt.
Jag embossade konturerna på vingarna och kulorna i vitt och texten är oxå embossad.
Har fäst vingar och kulor med 3d-kuddar
Har stansat ut hörnen med NellieSnellendies
Blommorna har jag gjort själv.
Stansade ut med en daisypunch och vek bladen och chalkade lite längst ut med svart,
fäste ihop två med en glitterbrads.
Satte några halvpärlor i ena hörnet.
Enkel men helt okej tycker jag.
Kramisar Marita/snojbiSå just nu ser listan ut så här:
Kattiz: 1 p
Snojbi: 1p

I går på träffen handlade min vän Elin en superfin Glimmermist hos Scrapbutiken. Självklart var även jag tvungen att prova och leka lite. Det blev en sommar LO om när vi åkte en tur med den fina ångbåten Mariefred.


Sprejade först mist på ett vitt cardstock. Sedan monterade jag mina fotografier på ett jättefint blått papper från BoBunny - cambridge collection. Sedan rev jag några bitar av detta fian paper och satte fast dem så att de stack fram under korten. Skrev rubriken med små vita skumbokstäver från PaiperMania. Visst är de fina? De finns i flera olika färger, blå, rosa, vit, svart och brun är de jag kommer på just nu. De är verkligen prisvärda och passar bra att använda både på kort och lo pga av storleken på bokstäverna. Sedan dekorerade jag med vit spets, vita bradshjärtan, en silver fjäril (charm), blåvitt snöre och en pärlswirls som jag klippte isär för att kunna dekorera på flera ställen. Tillsist skrev jag lite kort om det jag ville komma ihåg med lo.


Tillsist kommer nu ett tips om en nyhet som finns i butiken

Det senaste numret av docrafts Creativity.

Om ni inte har bläddrat i tidingen tidigare så kan jag varmt rekomendera den. Det är en engelsk tidning. Den kostar endast 49 kr och man får alltid med någon typ av gåva med tidningen. Den här gången var det en jättesöt nallestämpel och en embossing folder. Helt galet att man kan få både det och en tidning för 49 kr. I detta nummer kan man sedan läsa om bland annat:hur man gör en jättefin "blomboll" av paper, idéer för hur man kan använda stämpeln man fick med, olika projekt, det finns lite mallar, hur man gör en pappers rosett mm.

Ha nu en riktigt bra vecka!

3 kommentarer:

 1. Åhh vilken superfin Lo du har gjort.
  Väntar med spänning till nästa julkortsutmaning.
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 2. Vilket kanonfint julkort! :)Det blir så snyggt med svart och vitt :)

  Snygg lo också Helen :)

  SvaraRadera
 3. Ja gillar layouten så mycket, fin och roligt att få ha sett den i verkligheten.

  SvaraRadera