måndag 28 februari 2011

Favorit papper från Inkido

Hejsan

Idag tänkte jag visa er ett kort där jag har använt ett av mina favoritpapper från Inkido. Serien heter Is this love?
och ser ut så här:
Tycker det är så praktiskt när man gör kort och LO att använda papper som är dubbelsidiga. Det här papperet tycker jag är så finstämt i färgen. Älskar den duvblåa nyansen och baksidans fina rosa/grå motiv.

Har använt en vit cardstock som bas och sedan har jag byggt upp i lager med fram och baksidan av inkido pappret samt ett vinrött cardstock. Runt kanterna har jag sytt med symaskin. Det är enkelt (om man har en). Det går snabbt och gör att kortet eller LO ser lite mer arbetade ut. Det enda man behöver tänka på är att ha en speciell nål för när man syr i papper. För om man syr med samma nål sedan i vissa tyger kan det bli fult på tyget. På det blåa pappret har jag ritat upp ett hjärta och sedan har jag sytt runt det flera gånger. Tillsist satte jag fast det fina brudparet (privat stämpel) som jag färglaggt med promarkers, de otroligt vackra nya organsa blommorna samt massor av små pärlor.

Material från Scrapbutiken:
Vitt cardstock
Vinrött cardstock
3-d kuddar
Organsa blomma

Hoppas ni gillade kortet. Ni kommer få se mer av det här pappret den här veckan. Samt en hel del alster med de nya stämplarna från S.W.A.L.K

1 kommentar:

  1. Så otroligt vackert kort! Gillar alla fina detaljer, det sydda hjärtat och pärlorna. Verkligen sött!
    Kram, Outi

    SvaraRadera