måndag 14 februari 2011

Du är guld värd

Hejsan

Hoppas att ni har haft en trevlig Alla Hjärtans Dag. Egentligen tycker jag nog att man ska uppmärksamma varandra oftare än vi kanske gör. Det är så lätt att det som är vardag blir så "vanligt" att vi faktiskt glömmer bort de som är viktiga för oss. Så gör det mer till en vana att ge varandra en extra kram och tala om att du tycker om dem och uppskattar dem.

Jag har börjat att altra vanliga gelehjärtanaskar till Alla Hjärtans Dag. I år tänkte jag speciellt uppmärksamma en av mina arbetskollegor som jag tycker är guld värd. Så här ser ju lådorna ut när man köper dem.

Jag har använt ett brunt cardstock och baksidan av Gloria från Kaisercraft. Det är kanske egentligen mer ett julpapper men baksidan är så fin. Gammelrosa med vita blomswirls.Sedan har jag sytt med symaskin runt kanterna och ruggat upp dem för att få en sliten lock. Har dekorerat med en lycktstolpe som jag klippt ut ur något papper från Webster´s pages, olika blommor och embossade stämplar. Fågelburen är privat men texten du är guld värd finns hos Scrapbutiken. Satte även fast några fina hjärtbrads som dekoration.
Så här blev det färdiga resultatet:


Lite detaljbilder på blommorna och stygn.


Hoppas ni nu får en mysig kväll! Ta er tid och njut av något ni gillar...
Kram på er allihopa och tack för att ni följer, läser och kommenterar på Scrapbutikens blogg!3 kommentarer:

 1. Vilken underbar ask du gjort!
  Gissar att kollegan uppskattar den!

  Ha det bra!

  Kram Lindha

  SvaraRadera
 2. Guuud vad alla är snälla mot sina kollegor! Får lite dåligt samvete ;) Jättefin ask Helene

  SvaraRadera
 3. Superfin ask! Får man en sådan vet man att man är omtyckt!
  Härligt <3

  S

  SvaraRadera