onsdag 14 mars 2012

Liten present.....

Det är inget stort eller särskilt värefullt sett i pengar men det är en fin liten gåva att ge bort till någon.

Har gjort en liten presentpåse innehållande två värmeljus och en liten dekorerad tändsticksask. Ljusen och asken ligger i en cellofanpåse (11*11) försluten med en bit dekorerad cardstock.
Allt går i lila och grå nyanser.
Bilden är utklippt ur en tag från Reprints tagark. Stämpeln kommer från Kort o Godt och finns här. Minirosorna kommer också från butiken. Det mönstrade pappret kommer från Ladybug and friends och finns även det i butiken.
Förslutningen är en bit cardstock (jag tog 15*15 cm) vek på mitten och stansade kanterna. Dekorerade och fäste den på cellofanpåsen med dubbelhäftande tejp.
Så här ser baksidan på förslutningen ut, en enkel stämpel och en fjäril. Halvpärlorna kommer från Papermania och finns i butiken. Här hittar du dem, det är hela 96 pärlor på en karta.
Här är en närbild på ljusen och asken. Värmeljusen är klädda med en bit mönstrat papper. Asken dekorerad med samma papper samt några rosor och en fjäril.
Både det lila och grålila cardstocket finns i butiken.


Tycker det är roligt att göra sådana här små minipresenter, prova gärna. Kanske passar det att göra en till påskgodiset.

En tävling pågår för fullt just nu, här finns en direktlänk till utmaningen.

1 kommentar:

  1. Men det är ju en jättefin present.
    Kanonsnygg förslutning.

    Kramis

    SvaraRadera