måndag 18 april 2011

Då var det min tur...

...att presentera min vimpel, alltså en liten presentation av mig som kommer att kunna kännas och klämmas på i Scrapbutikens nya lokal i centrala Linköping, Torggatan 4.
Och jag kunde inte låta bli att använda min nya Kenny K- stämpel....
Basen är ett papper från Pion Design -Sagan om våren, som jag sedan har satt ett cremefärgat cardstock på och ramat in med remsor av Pionpappret. Och till slut har jag äntligen fått fram symaskinen och sytt några varv med svart tråd på remsorna.
Texten har jag satt på ett nytt fint band som finns i butiken. Jag gjorde ett banner av det och satte dit ´Linda´, utstansat med QK:s Harvest i två färger.
På sidan har jag satt en girlang med minivimplar som beskriver mig litegrann med korta ord. De sitter på 3D-kuddar och är trädda på en tunn hampatråd, vi kallar den Helénes snöre i butiken, just för vår DT Helene älskar detta snöre!
Fotot på mig har jag använt förut. Det är en favorit bara för att det är i rörelse och att det är min 5-åring som tog det en tidigt morgon.... Jag har satt kortet i en ram från Inkido som jag har clear-embossat och sedan inkat in med distressfärger i brunt och rött. Jag putsade fram clear-mönstret när jag var färdig.
Som kronan på verket har jag färglagt en av Butikens nya Kenny K-stämplar med mina Polychromos-pennor. Som en extra detalj har jag satt lite svarta påskfjädrar bakom som en lite boa.... Av en slump fick hon en liten piska i handen. Och om slumpen gör något sådant, då är det nog menat, eller?
Jag vill inte påstå att denna donna är representativ för mig, men hon heter Luscius Linda...

På återseende / Linda

2 kommentarer:

  1. Kanonfin Linda, och stämpeln passar ju perfekt... heter den inte Linda någonting ;)
    ha ha ha

    SvaraRadera