lördag 27 oktober 2012

Min lilla sötnos...

Har idag födelsedag, hela tre år har han hunnit bli. Har skapat den här LO med underbara papper från Fancy Pants. De har funnits ett tag i affären men jag gillar den verkligen massor. Klippte ut ett hjärta och rev längst kanterna. Sedan satte jag det mönstrade papperet på ett prickigt papper från Inkido (tror det är baksidan jag använt) så att hjärtat skulle framträda bättre. Sedan mattade jag både lo och kortet med brun cardstock. Kan man använda rosa till en kille? Nåja, det är ju ganska mycket grönt också och lite blåa knappar lyckades jag ju också få dit. Tycker det rosa gick väldigt bra ihop med kortet i alla fall.

Ritade några lianer som några av aporna fick hänga i. Satte fast några svarta stjärnbrads också för att flörta med bokstäverna i rubriken.

Hoppas nu att ni får en härlig lördag. Själv ska vi snart ha kalas med traktortårta!

Ps. Har ni letat efter julkortsinspirationen? Ni har inte missat det, det är bara jag som är lite för optimistisk med hur mycket jag ska hinna med att göra på mina 24 timmar - borde ju ha lärt mig vid det här taget, men men...

Jag ska i alla fall försöka lägga en sista hand på mitt julkort som kommer att ha något med en sockerbagare att göra... och försöka att lägga ut det här på bloggen efter helgen.

Kram till er alla!

3 kommentarer: