tisdag 10 april 2012

Lo tips...

Idag skulle jag bjuda på en LO i rosa hade jag lovat. Halvt om halv håller jag mitt löfte. Under skapandets gång blev det inte riktigt som jag tänkt. Men istället tänkte jag bjuda er på ett litet tips... Från början hade jag tänkt använda det här underbara rosa papperet med blåa fjärilar från Inkido - Forever - Pink Newspaper. Men hittade inget kort som blev riktigt bra till. Sen hittade jag ett på min Bree och hennes farfar "Poppy" när de var på upptäcksfärd i Alvastra kloster ruin. Då kom jag på att jag kunde dela på papperet och använda baksidan. Sagt och gjort. Jag skar av en bit som jag tyckte var lagom och så vände jag det. På baksidan tejpade jag ihop papperen så att det fortfarande blir en 12x12 LO. För att dölja skarven på framsidan använde jag ett fint vitt band med sydda stygn i från Scrapbutiken. Kortet har jag monterat på två lager cardstock för att det ska synas ordentligt mot papperet. Har även använt den fina vita ramen från butiken och blommor och halvpärlor. I ramen satte jag fast en bit av bakgrundspapperet. Skar bort en bit jag kunde använda under kortet.
När jag var i butiken sist så hittade jag ett fint papper med ursöt baksida. Jag klippte ut en bit av det mönstret och satte fast i mitten av den vita ramen. Fin eller hur? Jag har även använt en boksida. Den har jag använt en vit stain på och sedan dragit med en stämpeldyna över för att få till samma färg som fjärilarna nere i hörnet. Gjorde en extra bit som jag stansade ut fjärilar ur. Så här ser den ut i sin helhet:
Hoppas nu ni får en skön vecka. Själv har jag påsklov så jag har det riktigt bra! Glöm inte bort att det är pysselkväll på torsdag! Ring och anmäl dig till butiken om du vill komma. Jag tänker i alla fall vara där och det skulle vara jättekul att träffas!

2 kommentarer:

  1. Kan man inte få se hela layouten? ;)

    SvaraRadera
  2. Jo, det skulle man kunna få om bara den här virrpannan trycker på rätt knappar. Nu tror jag i alla fall att det blev rätt.

    SvaraRadera