onsdag 5 januari 2011

Snö, snö massor av snö

Här ute i Askeby har vi under natten fått ännu mer snö. Visst är det fint? Och stora tjejen älskar snön. Det har kommit så mycket att hon har en alldeles egen pulkabacke på baksidan av tomten. Wow!
Lilla killen här hemma tycker dock inte att det är lika roligt med all snö. Så därför gjorde jag den här LO:

 Visst är de här papperen från Inkido alldeles underbara. Jag älskar verkligen färgerna. Kommer ni ihåg den jag gjorde med råddjuret?
 Har sytt en ruta med symaskin för att rama in LO lite. Hade även ett kort på Kai när han ligger i snön och inte kan komma upp själv. Det klippte jag ner lite för att få mer fokus på det kortet satte jag det på en vit fotomatta. Stansade ut bokstäver och snöflingor i vit cardstock. Stansade även ut flingor ur Best Creation Inc papperet men klippte bort alla spetsarna och satte rundeln i mitten på snöflingorna för att få dem att glittra lite mer.
Texten skrev jag på små remsor, dels för att det ska synas lite bättre vad det står men också för att man får utrymme för att skriva fel och  man kan justera längden och placeringen precis som man vill.

Material från Scrapbutiken:
Inkido - Tuva Lagoon
Best Creation Inc - Basic glitter paper - grå
paper pen - 103
Vitt cardstock

4 kommentarer:

 1. Det blå pappret blir så himla fint ihop med det vita. Gillade hur du ramar in med den vita pennan, kommer jag nog att härma snart.

  SvaraRadera
 2. Underbar layout! Jag har en förkärlek för vinterlayouter av ngn anledning. Och denna är superfin.

  SvaraRadera
 3. Jättefin LO och papperen är underbara - gillar den turkos tonen! Kanske ska ta fram mitt papper jag köpte på mässan???

  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Himla snygg LO :)

  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera