tisdag 21 december 2010

Min utmaning till DT-kollegorna

Hej allihop, kul och se att så många redan vill följa oss här på nya bloggen och tar chansen att vinna lite candy  i början av nästa år :)

Och i årets sista DT-paket har Petra plockat ihop likadana paket till oss alla och nu vill jag utmana mina designvänner i en liten liftutmaning.
Jag valde att göra en lo. Men det finns ett litet "måste" De små "gummorna" som är en härlig samling clerstamps måste vara med, likaså blomswirlsen. Hur ni använder dem är valfritt. Jag använde gummorna till att göra en bit mönstrat papper som sitter i bakgrunden och att göra en rad av dem och färglägga. Blomswirlsen har jag embossat uppe i hörnet.


Det gröna cardstocket har jag sprayat med hemmagjord glimmermist ( vatten, distressfärg och perfect pearls i en liten mister) Och jag har gått loss med mina Martha Stewart-stansar. 


Journelingen har jag testat att skriva ute i kanten runy hela lo:n. Texten har jag stansat ut i ett tjockare vitt papper som jag fick med i paketet och sen sprayat det med hemmagjorda misten. Runt hela kanten på lo:n har jag ochså ritat en sömn ( då jag tyvärr inte har en fungerande symaskin)Fotot har jag haft sedan förra scrapträffen i Karlstad, tyvärr så missade jag gruppfotograferingen då jag var så inne och shoppade ju då, men nästa gång ska jag vara med ;)
Har inte riktigt vetat vad jag skulle göra med fotot föränn jag fick dessa söta gumstämplar :)
För det var ju lite så det var, fullt med pysselgummor som satt och knepade och knåpade...

Allt material kommer från butiken.

Ska bli spännande å se vad ni hittar på.
Kram Kattiz

3 kommentarer:

 1. Skoj att få se foto ifrån karlstad :)

  Fin LO.

  Kram Gurkiss


  http://gurkiss.com/scrapbooking

  SvaraRadera
 2. Härligt, Kattiz!
  Fin LO!
  En spännande utmaning!

  SvaraRadera
 3. Fin LO; snygga färger på allt och ovanliga bokstäver. Fiffig titel!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera