onsdag 20 november 2013

Julkortsutmaning nummer 7

Då var det dax igen för en ny utmaning! Tyvärr har tiden runnit iväg för mig idag så inspiration till utmaningen samt vinnare av utmaning 6 kommer jag att uppdatera detta inlägg med imorgon. Den här gången har jag valt en utmaning som verkligen är en utmaning för mig själv! Jag tycker nämligen om att dekorera och använda papper lager på lager, därför tänkte jag att utmaningen blir.....

Julkortsutmaning nummer 7

Clean and simple

Vi vill att du skapar ett julkort i clean and simple stil. Det betyder att kortet ska vara så enkelt och sparsamt dekorerat som möjligt!  Du väljer själv färg och form på ditt kort. Kortet ska vara klart senast den 26 november  kl 23:55. Du får gärna kombinera denna tävling med andra men vi vill att du länkar till oss i ditt inlägg. Lycka till!
Kom ihåg att länka till ditt aktuella inlägg och inte till din blogg!  


Inspiration
Vet inte om jag riktigt lyckades med denna utmaning. Utan blommorna och snöflingorna skulle det kanske kvala in.... Nåja jag lovar att vara snäll i bedömningen. Någon typ av dekoration är ok, men desto mindre desto bättre!


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja visst är det! Lovar att det blir lite enklare nästa gång....

   Radera
 2. Ja det är klurigt med clean & simple, ett jättefint kort!

  SvaraRadera
 3. Har också svårt med cas, men har sett många duktiga kortmakare göra fantastiska kort i den stilen... det här blir verkligen en UTMANING!
  Kramar, Outi

  SvaraRadera
 4. Tack för en härlig CAS utmaning :)

  SvaraRadera
 5. Sådär nu ligger mitt försök till CAS uppe på bloggen.
  Det var riktigt kul att få klura ännu en gång

  SvaraRadera