tisdag 12 november 2013

Dax för en ny Topp 3

Snart är tiden ute för julkortsutmaning nummer 6 där ni har chans att vinna ett litet dekorationskitt om deltar. Men innan vi återkommer med vinnare i den utmaningen tänkte jag presentera en ny Topp 3 lista. Den här gången är det Petra som har valt ut sina favoriter från utmaning nummer 4 och 5. Så här säger hon:

Först ut är ett kort från utmaning 4. Jag har valt det för att jag gillar hennes sätt att få in tårtpapper och tag, gillar helheten.

Grattis säger vi till Malin Jonsson


Nästa kort kommer från utmaning 5. Jag har valt det för att det är stillrent och för färgernas skull. Jag gillar också tomten.Grattis säger vi till Eva G
Sista kortet som kvalar in kommer från julkortsutmaning nummer 5. Kortmakerskan har lyckats bra med att skapa ett supervackert kort med färgerna, den goa tomten och snöflingorna ser äkta ut. Diesen fulländar kortet jättevackert.
Grattis säger vi till Annelie G

Ett stort grattis till vår andra Topp 3, i och med er Topp 3 placering har ni nu möjlighet att vinna en speciell extravinst i slutet av vår julkortsutmaning. Till nästa Topp 3 deltar de bidrag vi får in från utmaningarna nummer 6 och 7 och vår 3:e Topp 3 kommer presenteras i slutet av november. Till denna Topp 3 kommer någon annan ur vårt DT-team att plocka ut vinnarna.


3 kommentarer: