tisdag 13 augusti 2013

Ett pastelligt kort.... till en liten ballerina

Skrattar lite åt mig själv, men så här långtid i förväg har jag då aldrig gjort ett kort förrut tror jag... Satt egentligen och skulle göra något helt annat då papperen bara skrek skapa med oss!!! 

och då måste man ju det...


Har använt både fram och baksida på ett papper från Maja Design (randigt och fjärilarna). Det rosa med prickar är ett gamalt Inkido (vet ej om det finns kvar i butiken). Vitt cardstock som bas och sedan stansat med en kantstans från Martha Stewart ( de fina blommorna). Använt en edgscraper och gjort alla kanter lite slitna.  Embossat med svart embossingpulver.


 Visst är hon söt till tusen? En egen digital stämpel men de liknar de fina stämplarna från La La Land Crafts som finns i butiken. De är verkligen toppenfina  - helt i min smak! Har färglagt med ProMarkers och Faber Castell pennor. Papperet bakom motivet är baksidan från en tag, tror att det är Reprint. 
Små rosa rhinestones fick också piffa upp motivets blommor.

 
En liten vimpel i tjock chipboard från ett kitt från BoBunny som finns i butiken och så några rosa blommor, lila stjärnbrads, lila halvpärlor och några häftnitar.


Hoppas nu att ni alla får en riktigt bra tisdag! 

Ni glömmer väl inte heller julkortsutmaningen
En dag kvar!

1 kommentar: