onsdag 28 augusti 2013

Äntligen en layout!

Har haft dille på att göra kort och inte riktigt haft tiden att hinna med layouter. Men nu har jag äntligen gjort en layout och blev påmind om hur roligt det är! Så nu finns det nog chans till lite fler layouter framöver....

Har använt några papper ur Maja Designs kollektion Sofiero. Det första papperet heter Enjoying the lovely fragrnce. Det ser ur så här. Men jag har använt baksidan som är underbart rosa!


Enjoying the lovely fragrance - MD616 

Sen har jag använt  a picnic in the Park. Det har jag ramat in det vita cardstocken med.

Romantic picnic in the Park - MD621

Tillsist har jag använt en liten bit av Strolling down the Rose Path och lagt bakom det rosa och vita tårtpappers hjärtat.
Strolling down the Rose Path - MD615

Jag har använt underbara rosor som det är rea på just nu och stansat ut små kvistar ur ett av mönsterpappern med hjälp av en Martha Stewart punch. Har stänkt med lite svart mist färg. Har också stansat ut fjärilar ur mönsterpapperen. Små bitar av svart spets har jag satt fast i övre och undre hörnet av det rosa papperet.Visst är det stora tårtpapperhjärtat fint? Det finns också i butiken. Jonny och Petra håller förfullt på med att lägga upp alla produkter de har i webshopen. Om ni blir sugna på något här i bloggen är det bara att höra av sig till Scrapbutiken.

Har dragit med ett verktyg som heter edge scraper runt kanterna för att de ska se slitna ut.
Bokstäverna är ur privat gömma men det finns liknande i butiken.
Har gjort en liten tag av ett papper från BoBunny som är jättesnyggt tycker jag. Satte på en bit svart ricrac band och gjorde en rosett.

Så här blev layouten i sin helhet...


Klicka gärna på bilden så syns detaljer och papper bättre!

Hoppas nu att ni får en fortsatt bra vecka!

1 kommentar:

  1. Så himla fin LO, Heléne!!
    Älskar också kakaservetterna!
    Kram

    SvaraRadera