onsdag 31 juli 2013

Ny Julkortsutmaning....

Ett stort tack till alla som deltog i vår första utmaning. Alla har liftat och gjort jättefina kort. Det kommer inte att bli lätt att plocka ut topp 3 inser jag redan nu. Jag fick in några åsikter om man ska få arbeta ifatt utmaningar eller ej. De som lämnade sina synpunkter tycker inte att man ska få arbeta ifatt. Så vi bestämmer att en deadline är en deadline. Imorgon kommer en lista med poäng för utmaning nummer 1.JULKORTSUTMANING NUMMER 2 
 SNÖFLINGOR OCH PÄRLOR

Vi vill att du skapar ett julkort där det finns snöflingor och pärlor med på något sätt. Du väljer själv färg, antal och form. Kortet ska vara klart senast den 13 augusti  kl 23:55. Du får gärna kombinera denna tävling med andra men vi vill att du länkar till oss i ditt inlägg. Lycka till!
Kom ihåg att länka till ditt aktuella inlägg och inte till din blogg! 

Här kommer ett inspirationskortHär ser ni några av mina snöflingor. Det är en helt underbar dies från Cheery Lynn som har flera olika snöflingor på samma dies. Ett måste! Finns hos Scrapbutiken.


Har använt lite olika pärlor både på band och lösa. Bokstäverna och kvist-punchen är också från Scrapbutiken. Blommor, charm och liknande pärlband som jag använt längst ned finns också i butiken.


5 kommentarer:

 1. Härlig utmaning! Hoppas du fick mittmail till den första utmaningen?

  Kram Katja/mezzanotteskapar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har skickat svar till din mail nu, ursäkta att det dröjde lite.

   Radera
 2. Vilken härlig utmaning....snart klar :)

  SvaraRadera
 3. Tack för ännu en bra och rolig utmaning :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera