onsdag 17 juli 2013

Julkortsutmaing...

Har ni längtat? lite kanske?

Jag hoppas det i alla fall. Lovade er ju att tävlingen skulle börja idag och jag har varit borta hela dagen och är nu jättetrött men så nöjd!!!

För er som vill sätta igång tänkte jag snabbt berätta vad utmaniningen går ut på och så uppdaterar jag detta inlägg imorgon förmiddag med mer info och länk där ni kan lägga in era bidrag. Hoppas det är ok!

Då så....


Julkortsutmaning nr 1

Lifta detta julkort. 

Det betyder att du ska ta tillvara på det du gillar på kortet och sedan göra din egen tolkning. Berätta vad det är som du har "härmat". Kortet ska vara klart senast den 30 juli kl 23:59. Du får gärna kombinera denna tävling med andra men vi vill att du länkar till oss i ditt inlägg. Lycka till!
Kom ihåg att länka till ditt aktuella inlägg och inte till din blogg!  
Om du inte har en blog går det bra att maila mig Helene (siermans_h@hotmail.com) Jag skickar en bekräftelse så om du inte får det inom tre dagar var snäll att skicka ditt kort igen (då har det kanske råkat hamna i skräpposten eller någon annanstans). Jag lägger sedan upp ditt kort här på bloggen.

Allt material kommer från Scrapbutiken utom stämpeln som är en digital stämpel från Digi Darla. Båda papperen är gamla, tror att det finns några kvar av Bildmålarnas papper som är det ljusa med bären. Det mörkgröna från Inkido är jag inte säker på om det finns kvar.
Här kommer några fler närbilder på de fina metallhörnen och de fina trädekorationerna ( som jag tycker är fina så här neutrala men som man kan måla, mista eller dylikt). På blomman har jag limmat fast en liten roset med ros, himla sött tycker jag!Varför ska man vara med och göra julkort med oss då? Jo för att det är så roligt! Dessutom är det ganska skönt när julen närmar sig att faktiskt vara klar med några stycken. Dessutom kommer vi med jämna mellanrum att både utse och lotta ut lite priser. Vi brukar också ha ett poängsystem där man får ett poäng för varje julkort man gör. Det kör vi i år också!

Nytt för i år är att det efter varje månad kommer att utses Top 3 av de kort som gjorts under denna period. Dessa Top 3 kort kommer få vara med i slutet av julkortsutmaningen och ha en extra chans att vinna något. Top 3 kommer utses av olika personer under utmaningens gång. Första Top 3 gäller utmaning 1-3 och kommer presenteras i början av September.

Hoppas nu att ni är laddade och att vi får se många fina julkort här framöver!


16 kommentarer:

 1. Jippi äntligen är det dags

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 2. Nu är det jul igen...ja eller åtminstone i scraprummet :) kul att ni kör igång igen. Mitt julkort är klart, ska bara fota...

  SvaraRadera
 3. Det är klart att jag skall vara med. Jag älskar att göra julkort och har nu laddat upp mitt första.

  SvaraRadera
 4. Roligt med julkortsutmaningarna igen :)
  Jag har länkat mitt kort.
  Ha en trevlig helg alla.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du är med - välkomen! Ser fram emot fler av dina fina bidrag.

   Radera
 5. Jag brukar alltid börja göra julkort i juni-juli så detta passade mig att komma igång för jag ska erkänna att jag inte var ett dugg sugen på att göra julkort nu =)
  Från nu ska jag göra minst ett kort alla regniga dagar.
  Mvh Yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du hänger på! Hoppas du får lite inspiration här framöver, regnet tycker jag vi kan strunta i ett tag till...

   Radera
 6. Sådär då var det länkat och klart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tomten kom verkligen till sin rätt på din lift. Härligt att du hänger på i år me´

   Radera
 7. Då va mitt julkort klart till omgångens utmaning.
  Länkat hit till eran blogg.
  Må gott!

  SvaraRadera
 8. Då var mitt bidrag också klart!

  SvaraRadera