söndag 28 juli 2013

Idag visar jag er ett stafflikort till ett litet födelsedagsbarn. Har använt ett jättefint papper från Bildmålarna. Har använt två dies en fyrkantig med bågar men den jag vill att ni kollar in lite närmar är det fina staketet och fågelholken med fågel. Alla tre kommer tillsammans. Ett mycket bra att ha sätt, tycker jag. Tror att det finns något exemplar kvar hos Scrapbutiken.
 Dessa pärlor som säljs på en jättekarta är något annat som jag också tycker är mycket prisvärt. Jag älskar att sätta på både pärlor och rhinestones. Dessa kommer på en lång "tråd" så de är enkla att sätta fast på en lång rad så här. Det går också att böja dem och sätta runt en cirkel t ex. Enkla att klippa isär och sätta där du vill.

Bokstäverna och 1:an är utstansade ur rosa cardstock och sedan har jag lagt på ett lager med Glossy Accent. Det är också ett bra sätt tycker jag för att få text som matchar övriga kortet men som ser ut "nästan" som thickers.

Hoppas nu ni får en riktigt trevlig helg och vecka. På onsdag kommer en ny julkortsutmaning!!!! Det blir något med snö.... men mer tänker jag inte avslöja nu!


2 kommentarer: