onsdag 16 januari 2013

Love is in the air....

Jajemän, här kommer det finnas massor av kärleksinspiration inför februari månad. Idag tänkte jag visa er en kärleks layout till min dotter.

Har använt mig av en grå cardstock och ett papper från Landstoken. Tyvärr är kanske inte bilderna av bästa sort (svårt att fota om natta) men jag tror att ni kan se ändå. Blir ni nyfikna kan ni ju alltid kika in i Scrapbutiken där orginalet finns :)

 Har sytt och rivit runt kanten på mönsterpapperet. De söta klädnyporna är från YouDo och finns i butiken. Även den här underbara hörnstansen från Cheery Lynn finns i butiken. Visst är den fin?

 Hjärtat har jag gjort genom att ta en tråd av Bär på kvist från Landstoken och format det till ett hjärta. Sedan har jag virat en tråd som har vita blad och prälor på runt kvisten. Knöt en rosett längst ned med vit spets. Limade sedan fast tre röda rosor och den lilla silvriga fågeln (allt material finns i butiken)

Eftersom bokstäverna glittrade så fint så ville jag  få även denna dekoration att göra det. Så jag stansade ut tre fjärilar ur ett grått papper. Satte fast dem på layouten och sedan använde jag silvrigt klisterlim (sticklers) ovanpå. Brads är ur egen gömma.

Trevlig fortsatt vecka!

2 kommentarer:

  1. Layouten är jättefin blir lite sugen att scraplifta
    Nettan

    SvaraRadera