tisdag 11 september 2012

Stämpel inspiration...

 

Idag vill jag tipsa er om en av stämplarna som finns i Scrapbutiken.  Den stämpel som jag tycker ni ska kolla in lite extra när ni är inne i butiken nästa gång är en stämpel som visserligen har några år på nacken tror jag, men som är ett absolut måste tycker jag. Det är en stämpel från bildmålarna och den passar alldeles utmärkt till alla "välkomen till världen"-kort.

Idag tänker jag visa er en tjejig variant på ett sådant kort.

Jag har använt fram och baksida på ett papper från BoBunny. Valde att göra ett långsmalt format på detta kort. Tyckte det blev riktigt bra.

Bandet är också från butiken och är en hit på alla babykort. Det är redan veckat och klart - bara att sätta dit. Himla praktiskt. De söta rosbladen är gjorda med en stans som först stansar ut bladet och sedan lägger man det i nästa stans och då präglas nervern.

Det jag gillar med den här stämpeln är att den passar så bra till alla nyfödda, man kan göra den flickig, pojkig eller neutral. Jag brukar ofta sätta dit barnets namn på bannern som är under vaggan men just nu vet jag inte vad den lilla ska heta så då lämnar jag det tomt så länge.

Har färglagt med ProMarkers och Faber Castell. Jag tycker definitivt att ni borde prova att måla med dessa pennor! Passa på och kom in på en av butikens pysselkvällar och testa (om ni vågar.... risk finns ju för beroende). Pysselkvällarna kan ni läsa mer om här.

Imorgon kväll kommer ett inspirationskort till pågående julkortsutmaning.
1 kommentar: