söndag 23 september 2012

En rosa layout

Med det rosa DT-kittet kan det ju inte bli annat än babyrosa layouter. Vilket passar mig.
 I månadens DT-kitt fanns det mycket dekorationer däribland utstansade fjärilar som man kan kan köpa tre och tre i tre olika storlekar liten mellan och stor. Cherry Lynn - Exotic Butterfly small 2 - och de jag har använt är mellan storleken.
 De nya rosorna i rosa är från Reprint, (de som sitter på primablommorna i vitt och rosa). Dessa finns att köpa i storpack eller styckvis. Fjärilen är från Reprint dessa finns både i rosa och blått, i detta utförande. Men nu har Scrapbutiken fått in även andra fjärilar i olika färger, så välkommen in och titta på dessa. Jag har varit på loppis igen och hittat de underbara ljusmanchetterna i spets och band.
Halvpärlorna i vitt är från Prima.
 Något som är nytt för mig är Distress stain, kommer ni nog få ser mer av framöver. I "splatten" satte jag en halvpärla i rosa från Inkido.

 En av Cherry Lynn - Exotic Butterfly small 2 - fjärilarna.
 
 Alfabetet är från Glitz. Nytt i butiken är Dies från Whimsy stamps.som jag färgat rosa och dekorerat med glitterlim och en halvpärla från Inkido.
 
 Jag har varit på loppis igen och hittat de underbara ljusmanchetterna i spets och band, i mitten placerade jag en ros från mina gömmor. Dekorerade med mina rosenblad som jag färgade in med Distress stain.
 
Här kommer hela bilden, min älskade Emelie när hon var liten. Stämpeln som knappast syns är privat och det står "Hjärtat är lyckligast när det slår för andra".
Runt hela layouten har jag tagit  en rand med rosa glitterlim.
 
Layouten finns att beskåda i butiken.
 
Ses nästa vecka!
 
/Nettan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer: