torsdag 19 januari 2012

Grattis...

Idag bjuder jag på ett gratulationskort.


Har använt mig av ett grönt cs som bas. Sedan har jag tagit ett vitt cs och skärt ut en rektangel. Ovanpå det använde jag mig av en (ur egen gömma) skrivruta. Den mattade jag med samma cardstock som jag använt till basen av kortet. Matta betyder att man lägger en bit papper under t ex ett kort och låter en liten bit sticka ut runt omkring kortet, som en ram ungefär. Stansade också ut två lövkvistar ur samma cs.

När jag skulle vika kortet gjorde jag så att jag bigade det lite mer åt vänster än var mitten av kortet var. Det gör att jag får en liten bit som sticker ut på högerkanten. Den biten vek jag sedan upp så att den kommer upp på framsidan. Jag dekorerade denna bit med en remsa från ett Maja Design papper. Dessa papper är så bra därför att kanten som man oftast skär bort och kastar har ett mönster på baksidan. Så man kan använda allt av papperet om man vill.


Den här fina blomman och många andra hittar ni hos Scrapbutiken. Jag har även använt små blingstenar i grönt därifrån. Stämpeln är bildmålarna och butiken har många av dem. Några nya är också påväg in till butiken.

3 kommentarer:

  1. Jättefint kort och blomman med bladen passade ihop jättebra!

    SvaraRadera
  2. Så fint kort och ja gillade vikningen.

    SvaraRadera