måndag 24 oktober 2011

Efter en.....

...dt-träff mår man som en prinsessa!
Man åker hem efter en kväll i trevligt sällskap och man är full med ny inspiration!
Det här kortet gjorde jag på sista träffen. Det är papper som var nya när jag gjorde kortet och allt material finns i butiken, så klart!
Det är ett stafflikort - igen. Det är ett grått cardstock som kortbas. Jag har använt ett underbart klippark med fina flickor och vackra damer, alla med vingar...
Varje bild är mattat med med grå carddstock och ett rosa mönstrat papper från Inkido, Cartas de Amor - Royal Red.
Jag klippte och fick tänka till lite eftersom det är en vacker ram runt hela arket. Det fick jag inte med på ena kanten så för att förvilla lite satte jag en beige spets på kanten utan ram. Det blev ett bra stopp också!
Som extra stopp satte jag en rad med rosa blingstenar. Jag har även embossat med en av butikens stämplar ( jag har inte koll på vems deisign det är). Jag använde ett brunt embossingpulver.
Under den stora bilden har jag satt en underbart fin liten charms i form av ett hjärta som det hänger en nyckel i. Jag har satt fast den med en brads.

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag gillar den här vikningen då man kan variera den i all oändlighet!
Den blir fin på presentbordet och smidig i postgången.....

Nu börjar vi nästan få smak av vintern även om inte snön har kommit än. Nästa gång ska jag nog frossa i vinterns fina papper som Petra och Jonny försett mig med.

Ha en bra vecka och
på återseende   // Linda

1 kommentar: