onsdag 22 januari 2014

Äntligen lite vinter....


Japp, nu har vi fått lite vinter som vi har längtat efter, i alla fall några här hemma som vill ut och åka skidor, pulka och skridskor...

Bjuder därför idag på ett kort med vintertema...Så här ser kortet ut när det är stängt. Ska kanske sätta på lite dekorationer eller en textstämpel när jag bestämt vem som detta kort ska gå till. Öppningen hålls stängd med en magnet, men man kan använda kardborreband, brads eller en knapp också.

Det underbara papperet är från Reprint och i A4 storlek. Just det här heter Grey Stars. Ett papper räkte till hela kortet både utsida och insida. Visst får mönstret en att tänka på stärnklara vinterkvällar?


Så här ser kortet ut när man fäller upp det. Det är ett slags pop upp kort. Så den lilla hunden och fågeln poppar liksom upp när man öppnar. 

För dem som är intresserade av att lära sig hur man gör dessa kort hör av er till Petra så bokar vi en liten kurs.... där man får testa! Jag håller på med ett pop upp kort som jag tror kommer bli utmärkt till Alla Hjärtans Dag!Hoppas några nappar och vill lära sig att göra Pop - Upp - kort!
Ha en skön onsdag!

Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar