torsdag 5 december 2013

Ettt juligt stafflikort

Hej, jag heter Cecilia men kallar mig för Cissids på nätet och jag har fått äran att vara Månadens inspiratör nu i december hos Scrapbutiken. Jag började scrappa i januari 2011 och först gjorde jag bara layouter, men sen började jag även göra kort och nu gör jag nog mest kort. Den första lite mer avancerade vikningen som jag började göra var stafflikort och det är fortfarande min favorit vikning. Så idag tänkte jag visa er ett stafflikort. Alla saker jag har använt på mitt kort kommer från Scrapbutiken eller så har de liknande saker.


Jag har använt mig av en stämpel från Bildmålarna som ni hittar här, och jag har färglagt den med vattenfärger. Ramen runt mitt motiv har jag embossat med ett silvrigt embossing pulver. Hade sen svårt att få motivet att fästa på det embossade men till slut gick det när jag använde mig av distans kuddar så det är dagens tips från mig.


Här ovan ser ni kortet uppställt och jag använde mig av olika papper från Bo Bunny, bland annat det här.


Det var allt för mig idag, hoppas ni får en trevlig dag!

4 kommentarer:

  1. Vilket underbart julkort i härliga färger! Så fint det blev med kaninen... Välkommen till oss ser fram emot att få se mer fint från dig!

    SvaraRadera
  2. Ett fint julkort och jag tycker om att du har målat med vattenfärger :-)

    SvaraRadera