tisdag 15 oktober 2013

ÄNTLIGEN

Jag vet att det är flera av er som längtat och väntat och undrat var
 JULKORTSUTMANINGARNA 
tagit vägen...

tyvärr beror det på lilla mig och jag ber om ursäkt över att ni blivit hängande så här i luften men hoppas att jag nu ska kunna gottgöra er!

Julkortsutmaning nummer 5

Santa is coming to town...

Vi vill att du skapar ett julkort där det finns en eller flera tomtar med på något sätt. Du väljer själv färg och form på ditt kort. Kortet ska vara klart senast den 29 oktober  kl 23:55. Du får gärna kombinera denna tävling med andra men vi vill att du länkar till oss i ditt inlägg. Lycka till!
Kom ihåg att länka till ditt aktuella inlägg och inte till din blogg!  

Här kommer ett litet inspirationskort där jag använt mig av ett av de nya julpapperen som kommit hem till Scrapbutiken. Scrapbutiken har nämligen tagit hem flera av Teresa Collins julpapper Santa´s list och just det här papperet heter Santa och ser ut så här:


Santa - SL1005


Jag startade med en röd cardstock som bas och sedan klippte jag ut en bit ur papperet och såg till att jag fick med tomten. Efter det klippte jag ut de otroligt fina rutorna och fäste dem i vänstra kanten av kortet. 


 Till textrutan klippte jag ut en bit av det mönstrade papperet och fäste på en bit röd cardstock. Använde en rub-on med texten merry christmas (ur privat gömma). Använde jättefina röda pärlor i hörnen på textrutan. Satte också ihop lite olika röda blommor och bär på tre olika ställen på kortet. Dessa är också ur egen gömma men det finns många bra röda blomalternativ i butiken. Tex finns de här som jag gillar:

gardenia röd, julstjärna och röda rosor. Visst är papperet härligt juligt med allt rött glitter!Insidan har jag dekorerat enkelt med en bit till av papperet som har en önskelista till tomten och några till av de små röda pärlorna.


Hoppas nu på massor av tomtar!!!7 kommentarer:

 1. Jippi äntligen
  Då hade jag ju inte missat utmaning nr 5 : ))

  SvaraRadera
 2. Säger som föregående talare...JIPPI! Som jag har väntat :)
  Nu blir det till att sätta igång o tomta lite!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken tur att ni är kvar.....!!!!!!
  Hoppas ni blev lite inspirerade...

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag tror det har blivit något fel..... Klockan är nu 23:13 och jag ska ladda upp mitt kort, men det står att uppladdningen är stängd.
  Kanske är det vintertiden som spökar? Här är i alla fall mitt kort:
  http://fiaskapar.blogspot.se/2013/10/julkortsutmaning-scrapbutiken.html
  //FIa

  SvaraRadera
 5. Jag har gjort ett kort till denna utmaning med var klantig nog att inte få in det i tid :( Men om ni vill titta, så gör gärna det...

  http://www.cri-kee76.blogspot.se/2013/10/klantigt.html

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Undrar om du missat mitt kort eller om den inte räknas som tomte?

  SvaraRadera