tisdag 2 april 2013

Glada papper...

Hos Scrapbutiken finns nu flera papper ur serien Boy Crazy från My Mind´s Eye. MME gör så otroligt fina serier med papper och den här är inget undantag. Baksidan är fylld med bilar och var den som tilltalade mig mest och ni kommer i veckan få se en LO med den sidan upp. Men idag tänker jag bjuda på ett kort där jag använt den andra prickiga sidan av papperet. Har jag sagt det förrut? Älskar dubbelsidiga papper som desutom matchar...

Tyckte att det prickiga mönstret var väldigt roligt och det fick därför bli ett lite mer humoristiskt kort. Har använt en underbar digi stämpel från Digi Darla. Han påminner om hur jag ser ut när jag dansar.... ha ha


Har använt svart cardstock som bas och även gjort så att det blir som en svart ram runt alla papper plus stämpeln. Detta för att de ska bryta av mot varandra lite mer. Har även dragit med en stämpeldyna runt alla kanter Använde en kantstans från Fiskars som gör lagom hål så att man kan sticka in ett band på det här sättet. Bandet är ur egen gömma som har gömt sig där väldigt länge, men nu är det uppanvänt! Gjorde också hål mellan varje del av bandet och där satte jag fast metall brads. Gjorde också en egen liten vimpel av papperet. Klippte till en remsa med lagom bredd och sedan rundade jag av ena kanten på lite olika sätt och i olika längd. Målade med en brun penna runt kanten för att den skulle synas lite bättre.

Till sist använde jag två olika färger på glitter (stickles) i hans glas för att det skulle se ut som bubblor och lite mer fest.

Hoppas nu att ni får en riktigt skön vecka. Glöm inte bort att pysselkvällarna startar på torsdag! kolla in fliken uppe till vänster där det står just Pysselkvällar för mer information. Jag är jättesugen att pyssla och hoppas jag träffar just dig på torsdag!


2 kommentarer: