torsdag 25 april 2013

Babykort

Det är så himla roligt att göra babykort. Skulle dock behöva fler bäbisar att göra till.... Det här lilla kortet har jag gjort till en av mina vänner som nyss utökat familjen med en liten pojke.

Har använt ett vitt cardstock som bas. Stansade ut den här söta hjärtkanten med hjälp av en Martha Stewart stansar. Sedan har jag använt mig av ett underbart "babypapper" från Reprint. Det heter Spring blues och är egentligen inget babypapper men baksidan är det helt underbart för just detta syfte.

Har också lagt dit en liten bit från ett papper från BoBunny. Klippte till biten så det liknar en liten flagga. Den andra sidan av BoBunny papperet klippte jag ut en rektangel och stack bakom alla lager.

Använde några av de hjärtan som stansades ut från kanten. Sydde runt kanten på papperet från Reprint. Sedan limmade jag fast fina grå pärlor. Använt mig av en underbar stämpel från Digi Darla. Den har jag målat med ProMarkers och Faber Castell. Använde en hel del stickles på månen.

Knöt ett blått tunt bant runt kortet och satte fast två underbara trinklets från Prima längst ned.
Texten har jag embossat med vitt embossingpulver.  Tycker stämpeln är så fin till babykort.

Så här blev kortet i sin helhet:
4 kommentarer:

 1. Ja, det är tur att man inte skaffar barn bara för att få så fina kort!!
  Ursött verkligen!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart kort! Jag skulle också behöva fler bäbisar i min närhet, så att man kunde göra så där fina kort ;-)
  Jättefint!
  Kram, Outi

  SvaraRadera
 3. Helt ljuvligt kort. Underbar stämpel. Blir inspirerad att göra några baby-kort att ha på lager.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju aldrig fel. Något av varje färg brukar jag försöka ha och så några lite mer neutrala kanske... har nog aldrig gjort ett i orange. Kanske något att sätta tänderna i...

   Radera