fredag 3 augusti 2012

Sugna på bokmärken?

Nu är det ju snart tid för barnen att gå tillbaka till skolan och vad passar inte bättre än att komma in en liten stund till Scrapbutiken och göra ett eget bokmärke som ingen annan kommer ha ett lika dant. Kanske ett riktigt lejon kan hittas mellan sidorna i din bok?
Om man inte vill ha ett lejon, kanske en apa passar bättre, eller en katt, en hund, en kanin eller varför inte en elefant? Listan kan göras hur lång som helst... När: Måndag mellan klockan 15:00 och 17:00 Torsdag mellan klockan 11:00 och 14:00 Kostnad 20 kr. Då ingår material och en hjälpande hand om det behövs. Ingen anmälan behövs utan det är bara att droppa in! Nå alla större "barn" då? Kanske de behöver ett bokmärke också till höstens deckare? Jo, då är det så fiffigt att man kan passa på och komma och göra ett sådant här bokmärke som MAKE-AND-TAKE under tiden barnen pysslar.
och skulle det vara så att man hellre vill ha ett lejonbokmärke så går det bra att göra för samma pris som barnen... Hoppas nu vi syns på måndag eller torsdag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar