fredag 13 juli 2012

Den hemliga trädgården...

Jag har alltid tyckt att tanken på en hemlig trädgård känns väldigt lockande. Jag kommer ihåg när jag var mindre att jag ofta tillbringade tid ute vid ett litet skogsområde och låtsades att jag befann mig i en hemlig värld fylld av roliga och mystiska saker. Dessa tankar och drömmar har legat till grund för den LO som jag idag visar er. Har använt ett underbart papper från Prima. Började med att skära ut lite detaljer, som ballerinans ben så att jag kunde sticka in mitt foto under.
Jag har också använt ett vackert creme färgat band med bruna prickar på. Jag skar en skåra i papperet och så stack jag upp bandet från baksidan. Så att det nästan ser ut att höra ihop med papperet, eller hur?
Jag har också använt en annan favoritprodukt från butiken som är som ett pärlband med halvpärlor. Det är så fint! Passar jättebra till bröllops- och babyalster, men också så här på en LO om något helt annat, fniss...
Jag har också använt en blomranka av som är gjord av någon typ av chipboard tror jag. Det finns flera olika typer av motiv. Jag valde att färga in min för att den skulle synas bättre eftersom mitt bakgrundspapper är så pass mycket mönster på. Jag använde en distress stain. Dessa små flaskor är så praktiska. Förutom att göra helt underbara fläckar med dem så går de dessutom mycket bra att använda till att färga in chipboard dekorationer med, färga in tags, trycka över en schablon eller färga in kanter på papper och kort. Den här använde jag idag (Psst, alla färger finns i butiken och det är många vill jag lova!)
Jag klippte isär den ena rankan och byggde ihop dem till en stor ranka istället. Sedan strödde jag ut blommor och klistrade fast. Igen försökte jag få dekorationen att smälta samman med kort och papper.
Tillsist, stämplade jag några fjärilar, en tekop och text med en brun brilliance dyna. Sist stämplade jag upp en privat stämpel från Some Odd Girl och färglade med Promarkers och Faber Castell.
Så här blev allt tillsammans:
Hoppas nu att ni får en trevlig helg! Lite tips: Vecka 32 kommer jag att finnas i butiken vid några tillfällen och ha en Make and take. Då kan stor och liten komma och göra ett bokmärke lagom till skolstarten. Jag återkommer med vilka tider det är som gäller. Nästa vecka kommer jag finnas i butiken och visa lite olika saker som man kan använda just Distress Stains till. Återkommer på lördag om vilken dag och tid det är som gäller för detta.

6 kommentarer: