måndag 31 december 2012

Gott Nytt Pyssel År....

till er alla! Hoppas ni alla får ett riktigt härligt slut på det här året och ett fantastiskt 2013! Finns det något speciellt i pysselväg som du skulle vilja göra under nästa år? Något speciellt projekt? Prova en ny teknik? Åka någon stans? Träffa någon duktig scrappare? Lämna en kommentar här nedan, vi är så nyfikna... kanske är det något som vi kan hjälpa till med under 2013 ?

Ikväll bjuder jag på ett färgstarkt kort där jag använt ett av mina favorit papper från Scrapbutiken, känner ni igen det? Kortet i sin helhet. Kolla in blomman, snygg eller hur? Kolla in glittret på kanterna. Kommer färdig på det viset. Fäste den stämplade bilden med washi tejp. Den här är privat men Scrapbutiken har massor av olika färger och mönster.
Jag har försökt att få in lite bling också. Skvätte först med svart mist sedan satte jag fast lite lila rhinestones mellan fläckarna.  Nästan som ett fyrverkeri...

 Dessa små söta klädnypor finns också i butiken. Tycker det blev riktigt läckert med snöret som jag vred till och sedan fäste med nyporna. Pärlor är tagna ur dotterns pyssellåda.
Så här öppnar man kortet. Blomman är det som håller kortet låst.

Nu önskar vi er alla ett riktigt Gott Nytt År!
2 kommentarer:

 1. Helmysigt kort

  Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR

  Kramisar Marita / snojbi

  SvaraRadera
 2. Ett fint kort man blir glad av.
  Gott Nytt År kram

  SvaraRadera